Wednesday 9 May 2012

12.päev


Päev algas sellega, et Kiara pani teleka käima ja kuna öö öli ülimalt kuum, siis ei suutnud voodis püsida. Üldiselt kui väga kuum on, siis ei taha mitte midagi puudutada, kuna iga asja peale hakkab higi jooksma.
Vanemad läksid poodi shoppama. Neile on  reisimine põhjas pigem shopingu puhkus, kui suvepuhkus.
Sain üle pika aja netti minna, kuna Yanina ostis netipulgale krediiti. Kahjuks tabasid mind ülimalt halvad uudised Eestist ja Kiara hakkas koos minuga nutma, kuna mina nutsin. Ta on üldse nii õde, mis õde. Ütles mulle: „ma nutan sellepärast, et sina nutad ja õed ju nutavad koos, kui neil mingi mure on.“ Nii armas. Loomulikult hakaksid mind kõik lohutama ja ütlesid, et kõigil juhtub seda.
Keskpäevaks läksime Carlos Pazi. See on Cordoba piirkonna üks kuulsamaid linnakesi. Kõik kuulsused lähevad sinna suviti ja telekanalid näitavad pidevalt, mis Carlos Pazis toimub.
Jalutasime seal ja külastasime kuulsat kägu. Ostlesime ja mingi müüja kinkis mulle shokolaadilille. Hiljem poest mööda kõndides nägin sama tüüpi kööki koristamas.
Kuulus kägu kukub iga tunni tagant. Elab ühes majakeses ja tuleb täistunnil välja. Jäime kah vaatama ja tulemuseks oli see, et see kägu oli jumalats väike ja pruuni värvi, mis ei vastanud meie ootustele.
Kõikides poodides olid nii odavad asjad. Sain endale matetassi ainult 20 peesoga(3-4 eurtsi).
Pärast saime Sandra perekonnaga kokku. Sandra on meie peretuttav Rio Grandest ja nad tulid kah Cordobasse suvepuhkusele. Nad on tegelikult Cordobast, aga kolisid töö tõttu TDF. Nad ostsid endale ühe krundi Carlos Pazi ligidale ja ehitavad sinna nüüd maja. Sandra mehe õde elab Carlos Pazi ligidal ja käisime neid pidevalt külastamas.
Kokku saime ühe jõekese juures, mis oli imeilus.Väheke vulisevat vett ja suuured kivid. Üldiselt käivadki argentiinlased ujumas jõgedes. Väga vähesed oskavad ujuda ja kuna jõgedes ei ole eriti võimalik uppuda, siis on väga palju rahvast, kes lihtsalt tsillivad seal.
Me jooksime Kiaraga kohe vette, kuna kella 6 ajal oli ikka veel palav.
Pärast Sandra mehe õe juurde pizzat sööma ja Jessika kutsus mind ööklubisse tantsima. Loomulikult olin ma nõus. Öösel kesklinnas kõht vastu kõhtu kõndimine (väga palju rahvast) ja Jesssika ning sealsete sugulastega kluppi. 


carlos paz-ei tea kus mul need teised pildid on

ainuke turismipunktike argentiinas, kus saab v{hemalt linnakaardi kaasa
cp







No comments:

Post a Comment